Advertisement

Αλεποχωρι Φωτια / Ypo Elegxo H Pyrkagia Sto Alepoxwri News Gr : Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της.

Αλεποχωρι Φωτια / Ypo Elegxo H Pyrkagia Sto Alepoxwri News Gr : Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της.. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον. Το βασικότερο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή του αλεποχωρίου όπου η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες.

9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (11/8) στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων.

Fwtia Sxinos Kleinoyn Oi Dromoi Gyrw Apo To Alepoxwri Cnn Gr
Fwtia Sxinos Kleinoyn Oi Dromoi Gyrw Apo To Alepoxwri Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
This is a modal window. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της. 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open, στην περιοχή αιγειρούσες δίνουν προτεραιότητα οι πυροσβέστες, ενώ το πιο δύσκολο σημείο είναι οι.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν κινητοποιηθεί 10. Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Ζ) στην οδό μοράβα, από το εθνικό στάδιο μεγάρων. Το βασικότερο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή του αλεποχωρίου όπου η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα. Έφυγε από το σπίτι της στο αλεποχώρι λόγω της φωτιάς! Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι Για να πρασινίσει και πάλι η περιοχή απομακρύνθηκαν οι αρσενοπυρίτες, που είχαν αποτεθεί εκεί τη δεκαετία του '80 και αποτελούσαν την κύρια πηγή ρύπανσης, και έγιναν εδαφοβελτιωτικά έργα ώστε το έδαφος να γίνει.

Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Εντολή εκκένωσης για το αλεποχώρι. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση.

Fwtia Twra Binteo Ntokoymento Apo To Alepoxwri Kaigontai Spitia Dramatikes Stigmes Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Twra Binteo Ntokoymento Apo To Alepoxwri Kaigontai Spitia Dramatikes Stigmes Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν κινητοποιηθεί 10. Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Έφυγε από το σπίτι της στο αλεποχώρι λόγω της φωτιάς! Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά.

Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Έφυγε από το σπίτι της στο αλεποχώρι λόγω της φωτιάς! Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα και επεκτάθηκε σε υπαίθριο χώρο. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Φωτια αλεποχωρι ιστοριεσ δύσκολες στιγμές για την ειρήνη σκλήβα: Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Έχουν εκκενωθεί οικισμοί μονές και.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. This is a modal window. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα και επεκτάθηκε σε υπαίθριο χώρο. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση.

Ypo Elegxo H Pyrkagia Sto Alepoxwri News Gr
Ypo Elegxo H Pyrkagia Sto Alepoxwri News Gr from img.news.gr
Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Έφυγε από το σπίτι της στο αλεποχώρι λόγω της φωτιάς! Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα και επεκτάθηκε σε υπαίθριο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση. 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (11/8) στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα. Ζ) στην οδό μοράβα, από το εθνικό στάδιο μεγάρων. Εντολή εκκένωσης για το αλεποχώρι. Το βασικότερο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή του αλεποχωρίου όπου η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open, στην περιοχή αιγειρούσες δίνουν προτεραιότητα οι πυροσβέστες, ενώ το πιο δύσκολο σημείο είναι οι. Για να πρασινίσει και πάλι η περιοχή απομακρύνθηκαν οι αρσενοπυρίτες, που είχαν αποτεθεί εκεί τη δεκαετία του '80 και αποτελούσαν την κύρια πηγή ρύπανσης, και έγιναν εδαφοβελτιωτικά έργα ώστε το έδαφος να γίνει. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι.

Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση αλεποχωρι. Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Posting Komentar

0 Komentar